När du skriker ut mitt namn, jag kommer.

Publicerad 2013-08-29 17:40:46 i Allmänt,

God eftermiddag eller nått sånt. God middag hade kanske passat bättre jag vet inte. Är ju middagstid men jag äter inte så inte riktigt middag än för mig. Aja slut struntprat nu.
 
Har börjat vara hur pigg som helst på morgonen men samtidigt jättejättetrött. Fattar inte hur det går till på samma gång. När albin stiger upp där just före 5, så skulle jag kunna stiga upp också men eftersom det bara är onödigt att jag sitter uppe och ugglar då helt själv så somnar jag såklart om när han farit. Och då när jag somnat, kan jag sova hur länge som helst typ. Som tur är har jag förståndet med mig och sover inte så himla länge i alla fall, men ändå (!?) Steg hur som helst upp vid 9 idag, och det kanske låter som att jag sover så mycket men eftersom vi går och lägger oss rätt tidigt blir det många timmar. Åt frukost(surprise) och sen tog jag min trogna vän cykeln, och cyklade till iksu för att gymma. Efter det har jag hunnit äta lundh(surprise) och städat hela lägenheten. Tog tag i saken och skurade badkaret och så också, får mina il när jag är igång alltså. Fixat lite med kort och ramar också så ska förhoppningsvis få upp lite tavlor efter att Albin kommit hit med soffan etc på fredag. Blir nog kanoners!
 
Sitter egentligen och funderar på vad jag ska göra till middag, är som inte sugen på nått men är hungrig - ilandsprobelm check. Ska i alla fall om en timme ungefär bege mig in väst på stan till en i laget för att sen faktiskt bli upphämtad där av en annan i laget. Efter det beger vi oss till iksu för fotografering och sen står träning på schemat. Är ritkgit taggad, nej inte för forografering utan träningen. Vet egentligen inte varför men är det bara. Kan bero på att vi har träningsmatch på söndag. Nä nu ska jag gå och skriva till Albin att han tar med nå grejer hem från jobbet på fredag så vi kanske kan sätta upp nå tavlor då, medan jag kommer ihåg det. Ha det bääst. 
 

"hemma" i skell

Publicerad 2013-08-27 20:37:40 i Allmänt,

Ja, vad är hemma? Umeå känns faktiskt som hemma nu, men säger ändå att jag ska hem till Skellefteå. Är hur som helst i Skellefteå nu. Sitter hos mamma nu, ätit middag och umgåtts med liza, olivia, jocke och alla som bor här + Albin en stund. 
 
Blev en tidigt morgon, for redan just efter 06.00 imorse från Umeå, och sen jag kom hit har jag hunnit gymma, ätit lunch och umgåtts med madde, lagat middag åt familjen och umgåtts lite mer. Mycket umgås men det gillas. Skolan och säsongen drar ju igång på riktigt snart så bara att passa på. 
 
Är himla trött nu iaf, ska försöka vara social och umågs med Liza och mamma en stund till i alla fall, sen sova. Sova utan Albin, lät inge kul alls... Imorgon innan det bär av till Umeå igen får jag träffa Sarah och Linnea en stund. Får se om jag far en sväng förbi gymmet också, kan bli så. Nä nu svider ögonen av dataskärmen. HEJJJ*

äntligen få prata med min fina barndomsvän!

Publicerad 2013-08-26 16:46:20 i Allmänt,

Sitter och skypar med Sanna just nu, från Hong Kong. Och ja, jag kan skriva och prata samtidigt, men kan inte garantera att skrivningen blir så bra. Är såå kul att få prata med vännen min!!! Saknat henne så grymt mycket. När man är så långt ifrån varandra uppskattar man verkligen att bara få PRATA med varandra, och att internet fungerar. Måste fara till Göreborg nån gång efter jul och hälsa på henne, MÅSTEMÅSTEMÅSTE! 
 
Ska börja avsluta samtalet snart, sen ska jag cykla iväg till innebandyträningen. Mycket cyklande blir det här i Umeå. Först 14 km fram och tillbaka till gymmet, sen nu 8 km fram och tillbaka till träningen. Tur det inte är snö ute, så än så länge går det bra. Och snart öppnar 24/7 i Umeå också, då blir det inte lika långt till gymmet heller. hihi blir bra. Nu ska jag skynda mig och paacka ihop mina grejer och skynda mig iväg. Ha det*
bild från Prag
 

sol och fotboll

Publicerad 2013-08-25 20:56:00 i Allmänt,

Känns som den här dagen varit extremt lång, men ändå gått så fort. För övrigt suuuperkul att Albin flyttat ner under helgen!!! Behövde bara säga det nu, åter till saken. Sov ut ganska länga idag, gick upp och åt frukist, sen helt plötsligt blev det så att jag följde till Lövånger och såg fotboll. Riktigt bra match faktiskt, och vääldigt bra och skönt väder. Kändes som det var sommar igen. Vill inte tänka på att det är över nu, eller lite bra känns det för då betyder det att innebandyn är igång, men annars: nej tack.
 
Blev så att vi for till Blacke sen och åt middag, och nu är vi hemma i Umeå igen. Hemma i Umeå, känns konstigt att säga men bara att vänja sig. Kul faktiskt.
 
Kollar just nu på när Albin rensar ur kläder och håller på packa upp lite grejer. Skönt att bara få sitta och titta på, för jag har redan gjort bort det jobbiga. Nu hade jag tänkt kika in på hemnet för blev riktigt sugen på att kolla på lägenheter. Men först: en bild på en tröja som Albin hittade i en av klädpåsarna.
gullig tröja, med en gullig ägare. Dock tror jag inte denna får följa med in i nya garderoben, tyvärr...
 

When you really love someone

Publicerad 2013-08-22 18:33:41 i Allmänt,

Klockan är efter 18, igen har dagen gått så där skrämmande fort. Vad gör jag av alla dagar?? Ingenting, det som är det hemska. Hjälp mig nån, snälla(!)
 
Är grymt sliten idag, sjuk rättare sagt. Vill inte säga det där ordet, för känns så jobbigt. Ännu mer förkyld än igår, konstig i halsen, tät i näsan och bihålorna och bara allmänt hängig. Imorgon däremot hade jag tänkt vara frisk, för är riktigt taggad på gymmet nu alltså så SNÄÄÄLLA låt mig vara frisk imorgon.
 
Har gjort lite vettigt idag ändå. Cyklade till Ersboda som gick förvånansvärt fort ändå. Köpte galgar, ett till lakan till sängen och massa skolgrejer. Fick dessutom den andra boken jag beställt idag också. Hoppas jag får den 3e imorgon så var allt det löst. Eller en av böckerna hoppas jag att jag kan låna på bibblan, enlig de jag hört med är den inte värd att köpa så ja - jag lyssnar så snällt på dom. 
 
Nu ska jag hitta på nått "kul". HÖÖRS!
Saknar denna lilla tjej och mina fina storasyster också såklart. Hoppas ni kommer och hälsar på snart!!
 

Home is wherever I'm with you.

Publicerad 2013-08-21 13:03:06 i Allmänt,

Hej och goddag!
Jag är en sån här jobbig person, som alltid tänker högt vad jag skriver, fast ingen annan är i närheten. Kanske både bra och dåligt att ingen är i närheten. Bra för att ingen hör hur dumt det låter, dåligt för att jag själv börjar fundera hur det riktigt står till med mig själv.
 
Håller för tillfället på att göra lunch, allt är inne i ugnen så är väl klart alldeles strax. Annars hade jag egentligen tänkt gymma så här på morgonen, men vaknade och var jätte sliten och hängig, lite tät i näsan också. Så valde faktiskt att avstå och bara ladda upp inför innebandyträningen ikväll. Tur det bara är början av veckan så finns massor med dagar att ta igen det där! Gick hur som helst och startade 2 tvättmaskiner imorse då jag vaknade, behövdes verkligen efter pragresan. Allt luktar hemskt, innebandy+svettas+varmt land är inte det mysigaste, men himla kul har jag haft. Både på och utanför innebandyplanen så det här känns JÄTTEBRA nu!! Hur taggad som helst på träningar, scandic, träningsmatch och sen när serien ÄÄÄNTLIGEN drar igång.
 
Annars då? Ja skolan börjar snart. Känns lite skrämmande. Man frågar sig själv: kommer jag klara det här, hur mycket kommer jag måste plugga, hur ska jag klara alla tentor, hur är klassen, hur är det att gå på universitet, böcker, bibliotek, hur gör man allt???? osvosv. Så mycket nytt som man inte vet nånting om, men så är det ju för alla när man börjar och de flesta lyckas klara det - and i will be like them. Har hunnit prata lite med några som håller på/har pluggat klart sjukgymnast, och fått tips och så, känns lite bättre efter det så ett jättetack till er. Även hunnit kolla igenom litteraturlistan för första kursen och börjar spana om böcker, och faktiskt lyckats bättre än väntat. 
 
Nä nu måste jag nog springa in till köket och ta ut maten ur ugnen, kanske skulle gjort det för ett tag sen redan. Ska försöka återkomma om inte alltför länge. Ska försöka hålla det jag sagt, att nu när jag flyttat till Umeå ska jag bli bättre på det här med bloggen. Ha det bäst*
 
 
 

Umeå-bo

Publicerad 2013-08-13 09:34:18 i Allmänt,

Sitter just nu och äter frukost i sängen, en tisdag som denna. Lät inte så likt mig men, grejen är att det enda ställe vi har internet på än så länge är faktiskt i sovrummet så jag har inte så mycket till val. Hur som helst bor jag äntligen i Umeå nu, längtar bara till Albin flyttar ner också - då är allt som fulländat.
Hur känns det då?
Ja det känns än så länge riktigt bra, tror inte riktigt jag insett att jag bor här nu men, det kommer väl. Är mest fokuserad på att träna och att vi far till prag ikväll(eller till arlanda med nattåget ikväll sen från arlanda till riga, riga till prag imorgon).
 
Ska nu äta klart frukosten, byta om lite och packa lite mer kanske, sen blir det att fara iväg en sväng till Iksu och träna en sista gång innan vi beger oss till utlandet då, för att spela massor med innebandy och ha himla kul hade jag tänkt! Ha det så bra "här hemma" eller vart ni nu befinner er(de flesta i Skellefteå säkert) men. LOOOVE
 

Onsdag och sista riktiga arbetsdagen

Publicerad 2013-08-07 09:42:28 i Allmänt,

Hej hallå! Ligger just nu i sängen, men inte nyvaken. Har hunnit upp och äta frukost, borstat tänderna och tagit på mig linserna. Ska strax dra på mig träningskläderna och gå ner till gymmet. Börjar jobba kl 12.45, är sista riktiga arbetsdagen för imorrn slutar jag redan 11. Jobbar enda till 22.30 idag men kommer nog gå ovanligt fort idag, för vi ska nämligen ut och äta på Los Pepes eftersom jag ska sluta, och de flesta av personalen följer också, trots dom är lediga! Kulikul hihi
 
så imorgon blir det då jobb till 11 sen träffa Sarah en sväng och lunchdejta henne innan jag måste hem och packa ihop de sista grejerna jag har kvar här i Skell för på torsdag smäller det! Kul att börja boendet i umeå med första matchen matchen med nya laget/för säsongen, och att mamma följer med mig(hoppas hon stannar och sover över också hehe)
 
nä nu ska jag ta tag i det här och byta om och träna lite. Ha det bäst!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela