Alanya> > teambuilding i Umeå

Publicerad 2013-04-25 00:34:14 i Allmänt,

Godkväll och ska strax säga godnatt. Tänkte gå och lägga mig tidigt och sova mycket inatt men vi ser ju hur det gick med det - 00.26.
 
Idag har jag hunnit jobba,  kört ett pass på 24/7, jobbat lite till och sen flyttstädat. Skönt att allt med lägenheten är helt klart nu! Hunnit med lite packning och fyllt i en svår enkät till nya laget också, därför jag inte redan sover nu...
 
Far som sagt till Alanya imorgon med Albin och kommer hem nästa torsdag (2/5) och vi landar i umeå kl 19.30. Den 3-4/5 ska jag vara i umeå igen för teambuilding med laget så blir alltså bara hem och packa om och tillbaka igen.
Får se om jag hinner med ett inlägg imorrn, ska hinna köra dubbla träningar före jag far var tanken så ser inte så ljust ut. Men annars får ni ha det så bra här i sverige så hörs vi när vi hörs helt enkelt.  Ha det suuper ♥

övertaggad

Publicerad 2013-04-23 13:46:56 i Allmänt,

Hej! 
Just nu är jag huur glad som helst. Har börjat packa till på torsdag och ser fram emot ledighet och värme huur mycket som helst nu!
 
Igår när jag gick av natten på jobbet blev det bara en snabbis hem för att packa och sedan iväg till Umeå. Där lämnade jag in det påskrivna hyresavtalet, åt middag med storebror,  Sofie och hennes syster. Efter det blev det möte med nya laget - känns jättebra och är grymt taggad. Var i skellefteå vid tolv och var inte det minsta pigg då... 
 
nu ska jag he mig ut och springa och hoppas att mina ben håller någorlunda tyst under tiden iaf. Annars idag blir det gymmet, fortsätta packa och sen lite jobb ikväll.
 
Ha det bäst*

flytt

Publicerad 2013-04-21 17:21:25 i Allmänt,

Haft en bra helg som avslutas med flytt. Packat ihop alla mina grejer och väntar nu på att pappa ska komma hit och hjälpa mig att flytta alla grejer till mamma. Kommer kännas konstigt att bo hemma igen men, kommer nog bli super! Slipper då dubbla hyror när jag måste betala hyran i umeå så det känns ju riktigt bra. 
 
Efter flytten hoppas jag att jag hinner träna före jag börjar jobba kl 22. Ligger lite efter i schemat men... inte likt mig. Hoppas jag får lite tid över men ser ju inte alltför lovande ut. 
 
Aja. Nu hoppas jag pappa kommer så vi kan börja och få det överstökat.  Heej*

torsdag 18/4

Publicerad 2013-04-18 09:41:04 i Allmänt,

Godmorgon! Klockan är 9.35 och jag ligger i sängen och ser lite tv. Vaknade först före 6 eftersom Albin skulle iväg på jobbet. Var tyvärr pigg då så har bara legat och vilat/sett tv och ätit frukost sedan dess.
 
Idag på dagen blir det att träna och sen börjar jag jobba kl 16.00. Faktiskt skönt att ta det lugnt så här fast jag egentligen föredrar att jobba dag istället för kväll, men nu när jag haft så tur att få jobba så mycket dagtid så känns det helt okej med en kväll! 
 
Nä nu ska jag nog ta tag i livet och bädda sängen och göra nån nytta. Ha det bäst *
 
Ps. 1 vecka till sol, värme - utlandet ♥

onsdag och regn.

Publicerad 2013-04-17 12:16:29 i Allmänt,

Vaknade imorse och såg att det regnade, kanske inte det roligaste men what to do.
 
Har iaf löst sig med lägenheten i Umeå nu! Eller kanske inte ska säga nått förrän alla papper är påskrivna men bostsden har då skickat kontraktet med posten som jag ska skriva på, så det är nog nära nu :) känns otroligt skönt att ha boende första terminen iaf! 
 
Efter jag slutat idag blir det träning as usual, synd det inte är sol idag också... var så grymt härligt igår! 
en bild från igår. Sol och värme ♥

less på allt sökande

Publicerad 2013-04-16 15:06:38 i Allmänt,

Somnade med ont i magen, vaknade flera gånger inatt med ont i magen, och vaknade med ont i magen. Bra natt och bra start på dagen med andra ord...
 
Tog mig iväg och fick känna lite på klubban och det var då tur det. Ska försöka he mig ut och träna om en stund bara mitt magont släpper litegrann iaf så jag inte avlider.
 
Just nu så vill jag mest av allt att boendet i Umeå ska bli klart bara. Trodde allt var fixat inför första terminen men nu vet jag ingenting längre.. och så bra som jag är på att stressa upp mig så ja, kan inte säga att jag är världens lugnaste person just nu. Fyyyy vad jobbigt det känns, allvarligt. Det löser sig tillslut - jo jag vet, men jag vill bara ha det klart nuuuu. Ojojoj. hemskt. nu ska jag sluta sitta här och klaga.
 
hejdå
innebandy är kul iaf. väldigt kul. bild från säsongen 2011/2012

sliten

Publicerad 2013-04-15 21:53:21 i Allmänt,

Vaknade imorse med ett leende på läpparna. Steg upp i ganska god tid och hann se lite tv på morgonen före jag cyklade iväg till jobbet. Efter jobbet for jag på gymmet och körde igenom ett överkroppspass trots illamående men skippade magövningarna så hade tänkt göra det hemma nu ikväll men jag är så grymt sliten att det inte är sant. Vad händer??? Ont i magen, svettas/fryser osv... ligger faktiskt redan i sängen nu och ska försöka sova. Behövs nog för imorrn hade jag tänkt göra massor. Träna + göra mina missade magövningar före 9. Kl 9 edda för att leka lite med boll och klubba. Möte med chefen, jobb några timmar sen ska man väl se hockey. Blir nog bra. 
 
Nä är nog bäst jag sover nu. Sov gott mina vänner* 

jobb och jobb

Publicerad 2013-04-14 14:17:04 i Allmänt,

Haft en superbra helg/ledig dag. Slutade 16.15 i fredags och for efter det på gymmet. Efter det blev jag bjuden på middag och fick färgat hår hos mamma. Behövde inte ens sova själv utan Albin kom sent på kvällen. Igår så tränade vi före frukosten och sen blev det sport på tvn hela dagen. Tur hockeyn gick bra annars hade det varit väldigt jobbigt... 
 
Nu är det söndag och "ångestdagen" för många, slut på helgen och jobb/skola imorgon. För mig har redan arbetsveckan börjat. Blev en dag tidigare men är lika glad ändå, solen skiner ju! Sen får jag ju ledigt en hel vecka och inte bara här hemma i Sverige om bara 11 dagar. Längtar :)
 
Ikväll blir det träning och träning för hela slanten. Gillas det också. 
Hörs*

fredag

Publicerad 2013-04-12 10:04:07 i Allmänt,

Godmorgon. 
Jobb till 16.15 idag sen gymmet och efter det mat och färga håret hos mamma. Bra dag! Faktiskt ledig lördag men sen jobbar jag söndag till torsdag vad jag vet nu iaf. Skönt att veta så mycket jobb i förväg fast jag bara är vikarie, ibland ska man ju ha tur också. Föredrar dock att gå på schema, har ju varit bortskämd med schema för att jobba inom vården alltså! Men jag klagar inte. + att jag bara jobbar 1 kväll på 7 jobbpass (!!!)
Längtar till tusen till sm finalerna på lördag. DALEN, iksu och såklart lite hockey och skellefteå dåå.(BAra för att innebandy är bättre)
 
taggar utlandet, sommar, umeå och förändring nu alltså. Ser så mycket fram emot allt som ska hända nu. Kommer bli såå bra. 
Ha det*
 

värme♥

Publicerad 2013-04-11 16:28:04 i Allmänt,

Hejhej.
Glömde skriva igår att jag ska få fara på 2 utlandsresor Iår!!! Uunderbart. Bokade till alanya den 25/4 i förrgår. Kan nån som jag bli lyckligare än när jag får resa, träna och se/spela innebandy? ;) dessutom ska jag få fara med världens finast kille ♥
 
 
 

Magnetröntgen

Publicerad 2013-04-10 10:28:41 i Allmänt,

Godmorgon!
Nog för att jag har varit uppe sen kl 6.30 imorse då Albin behövde stiga upp för att fara till jobbet. Är faktiskt kvar i Lövånger än. Har hunnit träna lite såhär på morgonen så då var 1 av 2 pass för dagen avklarat och känns riktigt skönt ute i solen idag, kan det vara så att sommaren är påväg ändå (!!?) Ska strax göra mig klar för att fara iväg till Umeå. Har till och med bil för fick låna min snälla psppas bil igår. Ska nämligen på magnetröntgen på en privat klinik som ligger en bit utanför stan, och med mitt lokalsinne finns det nästan ingen chans att jag skulle hitta om jag gick. Hoppas verkligen det går fort efter röntgen med bilderna osv och att jag snart får komma på tryckmätningen för vaderna så dom gör nått åt min kompartment syndrom så mina ben börjar fungera igen. Grymt frustrerande(!!!!) för en som mig som är van att kunna springa i princip varje dag...
 
Nä nu är det väl bäst att göra sig klar, hade tänkt hinna gå lite på stan före och fixa lite grejer när jag lika är där.
Ha en fin dag i solen! 
 

tisdag den 9/4 -13

Publicerad 2013-04-09 11:16:01 i Allmänt,

Hej och goddag.
Idag mår jag lite sådär. Känner mig väldigt sliten och mår halverst illa. Magen var inte riktigt glad på mig imorse när jag tryckte i den 2 mackor iaf och det är inte likt mig. JAG+MAT=SANT i vanliga fall juu ;)
 
Sov faktiskt hos mamma inatt. Var där hela gårkvällen och fick mitt hår slingat osv. Trivs extremt bra hemma hos mamma alltså, fast jag aldrig bott där. Så känns faktiskt jättebra att jag ska flytta hem snart. Har bestämt mig för att flytta hem från 1 maj och bo hemma över sommaren eftersom jag flyttar till Umeå till hösten, och vi har ett inflyttningsdatum på 1 juli fast om vi har tur blir det inte förrän 1 augusti. Ska ringa hon som bor där nu när det är 100% godkänt och klart att vi får lägenheten(väntar bara på kreditkollen nu).
 
Så imorse efter jag fått i mig två mackor med köttbullar och rödbetssallad så gick jag till mamma och pers garage och hämtade massa kartonger. Balanserade kartongerna som blev en hög stapel ca 1,5 m ovanför mitt huvud hem till mig då och nu har jag faktiskt börjat packa ihop litegrann. Som vanligt vill jag göra klart allt direkt när jag vet att det måste göras någon gång ändå. Får dock sansa mig och inte packa ihop allt, måste ju kunna leva här ett tag till iaf.
 
Nä nu ska jag fortsätta med mitt packande, är rätt kul faktiskt. 
Ha det*

Hola, qué tal?

Publicerad 2013-04-08 16:49:00 i Allmänt,

Hejhej! Nu ska vi se om jag kan lyckas börja blogga igen, skulle vara kul iaf. Är ju bra att få skriva av sig lite då och då, och jag har ju rätt mycket tankar i mitt huvud i vanliga så det ska väl inte vara nå problem för mig att skriva något egentligen. Bara det att jag ska komma på att skriva, för minnet är ju inte min bästa vän alltid - but we give it a try helt enkelt! Har fixat och lagt in en header nu, helt själv men hjälp aveå nån hemsida så är rätt nöjd. hehe header på paint - jätteproffsigt julia men kul att du är nöjd. Tänkte främst börja skriva nu eftersom jag flyttar till Umeå till hösten och massa nytt händer, så kan ju vara kul för dom som bryr sig att följa mig lite via bloggen, och för min skull då. Skriva av sig är hälsosamt. Får väl börja berätta att jag startat ny blogg nu då så får jag slänga in ett inlägg snart igen om vad som händer och sker, kommer absolut inte vara jätteintressant jämt men dom som väljer att läsa, läs. Ni andra, ha en bra dag!

hej

Publicerad 2013-04-08 11:09:27 i Allmänt,

Hej. Nu har jag bestämt mig. Påriktigt. Helt allvarligt. Varför göra sånt man inte mår bra av. Jag är säker nu, Ett tag framöver iaf. Och jag ska ta tag i det. Jag ska. Jag måste rättare sagt. Men ska undvika det som får mig att må dåligt. Varför göra nått när du vet att du mår dåligt. Onödig, Hemskt onödigt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela