Måndag v.31

Publicerad 2013-07-29 11:41:17 i Allmänt,

Idag är den den 29 juli, och det betyder att jag har 7 arbetsdagar kvar innan jag flyttar till mitt kära Umeå. Kunde inte längta mer. Känns himla spännande allt men måste erkänna att jag längtar mest till att få spendera mer tid och bo med min underbart fina pojkvän. Riktigt taggad på att innebandyn drar igång påriktigt också. Skolan känns också riktigt kul faktiskt, dock med lite blandade känslor. Tungt att börja plugga igen, lära sig allt osv men, förhoppningsvis är det lika intressant som jag tror och då går det bra. Hur som helst kul med omväxling.
 
Egentligen hade jag inget mer att skriva, men. Bloggen ska bli mer aktiv när jag flyttat har jag bestämt. Ska i alla fall göra så gott jag kan. Ha det!

5 veckor kvar(!!)

Publicerad 2013-07-08 13:56:32 i Allmänt,

Hej och goddag. Klockan är nu kring 13.30 och jag sitter faktiskt vid datorn och äter lunch. Inte ofta sånt händer nu för tiden, får inte flashbacks från skoltiden då jag alltid åt nå mellanmål efter skolan eller kvällsfika efter träning vid datorn. Rätt mysigt ändå. Musik i högtalatrna och bara känner lugnet efter ett rätt så bra löppass - och med mat som sagt. Kanske rätt bra förberedelser inför en kväll på jobbet, tradition?
 
Insåg för övrigt igår att det bara är 5 veckor kvar av mitt sommarschema, eller ska man säga bara schema eftersom jag slutar sen. Helt sjukt i alla fall. HEEELT sjukt. Det betyder alltså att jag bara har kvar att jobba 2 och en halv helg, att vi far till Prag med laget om drygt 5 veckor och att det då är MINDRE ÄN 5 veckor tills jag bor i Umeå, permanent. Dessutom får jag flytta ihop med min underbara pojkvän, så allt detta känns så uuunderbart.
 
På tal om honom så har jag haft en fatastisk helg(förutom magen som vill att jag ska må illa vissa perioder). Varit på kalas, namngivelse, ätit ute, köpt kulglass och njutit i underbart väder cyklandes runt runt med guid(Albin) i Blacke.
 
 

Måndag den 1 juli

Publicerad 2013-07-01 19:01:05 i Allmänt,

Syftar direkt tillbaka till rubriken : REDAN 1 JULII? vad händer...
  • Fyller 20 om 3 dagar
  • bara 6 veckor tills mitt sommarschema är slut
  • bara 1 dag(imorgon) tills jag hämtar nyckeln till lägenheten i Umeå
  • Snart börjar alltså skolan i Umeå med ny stad, nytt innebandylag, nytt allt nästan.
Det här är väldigt väldigt spännande, och känns enormt kul men lite skrämmande. Har hela tiden tänkt "det är en hel sommar kvar också" men nu är den där sommaren snart slut. Läskigt samtidigt som jag längtar. Konstig känsla faktiskt.
 
Imorgon bär första flyttlasset av, eller bara jag och mamma som far och hämtar nyckeln och passar på att fylla bilen men lite grejer egentligen. Först var tanken bara att fara och träna lite innebandy, men när jag lika får hämta nyckeln och så är det ju det samma att ta med grejer också. Kul också att mamma ville följa och göra mig sällskap - alltid lika trevligt.
 
Nä nu ska jag vila lite sen gå iväg till gymmet. Ha det*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela