Umeå

Publicerad 2013-06-26 14:40:03 i Allmänt,

Sitter just nu på balkongen på liljansberget hos Johan. For till Umeå igår för att träna innebandy och fick veta att Johan var hemma så for hit och sov,  väldigt skönt att slippa åka buss igen samma dag faktiskt. 
 
Vi spelade lite krocket och satt bara och pratade igår. Idag har vi varit på iksu och tränat på förmiddagen och efter det bara tagit det lugnt och ätit lite lunch. Måste bara få tillägga vilket fantastiskt bra gym iksu är!! Måste kanske byta gym ändå när jag flyttar hit men som dom brukar säga, man får det man betalar för... Ska med bussen hem på en liten stund och ikväll blir det att äta middag och se vad drakbåt och Skellefteå bjuder på en kväll som denna. Får med mig Sarah sen får vi väl se om emma hakar på. blir iaf super!

midsommar-veckan

Publicerad 2013-06-20 10:49:28 i Allmänt,

Hejhej!
Det här med att skriva regelbundet är nog inte min grej nu under sommaren med allt jobb men jag hade tänkt bli bättre på det till hösten då jag flyttat till umeå,  och det är väl viktigare då kan jag tycka! 
 
Sitter just nu på bussen till skell, från lövånger såklart. I tisdags for jag och häger till umeå för att träna lite innebandy (oj så kul det är!!) och hittade även nya klubbor. Stannade då i lövånger på vägen hem och sov där. Så igår när albin jobbade passade jag faktiskt på att ta sovmorgon och tog det ganska lugnt. For ut på 1 timmes löprunda och hade telefondejt med min fina Sarah - vad gör man inte om man inte hinner träffas? 
 
Så min vecka har börjat väldigt bra och gårdagen avslutades med att vi gjorde köttfärspiroger till middag med god sallad och bara hade det bra. Idag väntas gymmet sen jobb hela kvällen.
 
Ser fram emot midsommar också. Först jobb till 16.15 sen middag och umgås hos madde på kvällen.  Blir super! 
Ha det jättebra och glad midsommar om man nu säger så (?)
 
 

onsdag och sista jobbnatten före ledigt

Publicerad 2013-06-12 21:04:13 i Allmänt,

Hejhej!
Kom just hem från en promenad med Cissi, gillas starkt! Lite kallt i luften men bra väder för en promenad längs älven när solen skiner lite iaf.
 
Har just ätit lite kvällsfika och ska strax in i duschen sen packa lite till jobbet. Sista natten att jobba innan jag är ledig imorgon från 11.15 till på lördag kl 16 - ska bli skönt. Annars sen jag slutade idag har jag hunnit träffa Sarah och inte så mycket mer men ganska skönt det med. Annars består mitt liv just nu av: Jobb och träning - och träffa nå trevligt folk så ofta jag kan. Mer intressant än så blir det nog inte tyvärr. Ha en bra kväll och natt. HEJ*

helg och ja, jobb.

Publicerad 2013-06-09 13:28:44 i Allmänt,

Hejhej. Söndag nu igen och denna vecka har gått ruskigt fort även om jag bara varit ledig en dag. Jobbar idag också men jobbar eftermiddag/kväll så ledig nu på dagen. Var just innan lunch ute på en "löprunda". Inom situationstecken för att det gick så pissdåligt att man nog inte kan kalla det för löprunda ens. Kändes som jag hade tappat all konditoin, verkligen. Och fick ingen motivation att verkligen kämpa heller som jag brukar få så ja. Fy för såna här dagar.
 
Ska ta revanch och fara till gymmet strax och förhoppningsvis göra ett grymt bra överkroppspass så jag kan fara lite mindre missnöjd till jobbet. För övrigt så var det 2 veckor sedan jag var hos en av mina brukare(har jobbat heltid hos min andra i 2 veckor), och var där igår då. Guuuu vad jag trivs. Hade så himla trevligt så jag är helt lyrisk, hehe. Men bara att vara nöjd så länge man trivs och har det bra! Trivs jättebra på båda mina ställen, men nästan pinsamt att jag kände att jag hade saknat att vara där.
 
Nä nu ska jag ta på mig skorna och gå iväg till 24/7 och hoppas det är lite folk och att alla ligger hemma och är bakis. Ha det*
ruskit ful bild(efter löppasset så svettig och låtsas vara glad) men som man brukar säga: Sanningen svider. Så bara att leva med det helt enkelt ;)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela