I-landsproblem eller vad

Publicerad 2013-09-23 16:34:38 i Allmänt,

Sitter just nu och är i princip redo att cykla iväg till träningen. Egentligen bara väntar jag på att klockan ska bli sisådär 16.45 så jag kan cykla iväg. Lät som ett rätt tråkigt liv men när man ätit, packat etc så finns det inte mycket mer att göra innan träningen börjar förutom att sitta här, typ.
 
Idag har jag i alla fall hunnit vara på en arbetsintervju, kollat lite om lägenhet, tvättat och hängt tvätt. Har ett dilemma som egentligen inte är ett dilemma - angående jobb. Egentligen har jag bara fruktansvärt tur och ja, varför jag nu ska tycka det är jobbigt att få napp på flera jobb är för att det inte är lätt att välja, speciellt inte när det finns för- och nackdelar med allt. Men har i princip kommit fram till vad jag ska göra och vad som känns bäst, väntar bara på svar på mailen. VIll bara få svar nuuu, men egentligen är det ingen panik så borde bara ta det lugnt.
 
För övrigt saknar jag att gymma grymt mycket. Inte besökt ett gym på 2 veckor pga förkylning. Förra veckan tränade jag däremot för fullt, fast jag inte hade nån röst och hostade som bara den men därför blev det också bara innebandy. "Bara" innebandy var väl kanske att ta i, med tanke på att jag tränade dubbelt så blev det ju ändå 8 innebandypass förra veckan, vilket min hosta borde ha hatat mig för men som tur är blev det bara bättre!!
 
 
 
 

because everything inside me screams no

Publicerad 2013-09-20 13:46:10 i Allmänt,

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are.

all my life, I've been waiting for someone like you

Publicerad 2013-09-18 12:01:30 i Allmänt,

Hejheeej alltihopa. Nu lär det som att det var jättemånga som läste min blogg, vilket inte är fallet(som tur är eftersom annars hade jag aldrig vågat skriva). Är ganska skönt att sätta sig och skriva kände jag, eftersom jag inte haft nån röst sen i söndags=pratat ungeför 95 % mindre än i vanliga fall. Jobbigt att det knappt kommer ut nå ljud när man öppnar munnen, men måste erkänna att det är jobbigast när jag spelar innebandy. Vilket handikapp, förstår verkligen inte hur dom som inte pratar på planen klarar sig, jättesvårt ju!!
 
Just nu längtar jag faktiskt bara till träningen, längtar typ för mycket. Den här dagen kommer därför gå sakta känns det som, men kan ju försöka vara positiv iaf. Funderar på att gå på ica och köpa ägg och baka lite till en annan dag, kanske helgen eller nå sånt. Kände för det faktiskt. Funderar hur jag ska göra alltså, men ifall jag inte gör nått bättre så är det väl lika bra då kanske. Kan ju som inte träffa nån heller, för borde ju bara sitta knäpptyst så kanske jag får tillbaka rösten nån gång. Vill verkligen bara få jobb nuuu, men det rör på sig. Hoppas på det igår alltiså, sen ska jag nog och prata med domargrejset idag. Blir bra. Det far jag och gör nu. SÅ, hööörs!
 
 
 
 

monday morning

Publicerad 2013-09-16 17:21:29 i Allmänt,

Måndag, en ny vecka, och ingen röst - check!Har bara varit så här hes en gång förut, och ja. När jag ska säga nått kommer det knappt ut ett enda ljud men, jag har inte ont i halsen längre. Försöker i alla fall vara positiv, så gått det går.
Håller egentligen på att göra middag nu, som vanligt orkar jag inte vänta så jag börjar för tidigt så maten är klar före jag egentligen tänkt. Därför tog jag ett break nu, så den ska vara varm när Albin kommer hem från jobbet. Har dock stekt och kokat klart allt redan(ja och dukat och diskat...) så tänkte hälla i såsen och värma upp allt tillsammans just innan maten egentligen skulle vara klar.
Sitter och dricker min 4e(?) kopp te med honung och citron för dagen, och det är nog inte den sista. Ska i alla fall iväg på träning ikväll, eftersom jag inte har ont i halsen borde det gå bra. Hur det sen går att prata på planen etc är en helt annan femma. 
Nä nu ska jag kolla lite mer på lägenheter, är väldigt kul hehe. Ha de!

illa - dåligt - inte bra

Publicerad 2013-09-12 13:20:08 i Allmänt,

Ojojoj, nu har jag glömt bort att jag faktiskt har en blogg - som jag egentligen tycker om att skriva på, men som jag bara behöver lite påminnelse om. Inte lätt alltid.
 
Allt blir inte alltid som man har tänkt sig, och det kanske inte låter så konstigt för vissa men för mig känns det väldigt skrämmande. När man har planerat sitt liv minst 3 år framåt, tänkt ut hur det ungefär kommer att vara, i alla fall vad man kommer att syssla med och sedan bara rasar den bilden. Det är, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. När jag gör något, gör jag det helhjärtat. Jag menar, varför gå in i någonting och inte ge 100%? Då är det väl lika bra att spara den energin och anträngningen till något annat, som man vill till fullo. Men, jag är så van att när man börjar något, så slutför man det också. Man gör det klart, som ett bevis till sig själv att man klarade av det och att man varit duktig. Ett ytligt exempel: man far inte till gymmet, och gör hälften av övningarna som man tänkt göra, och sen far men hem och tänker: "resten kan jag ju göra nästa månad". 
 
Bara att inse: Allt är inte lika enkelt och självklart för den delen, som ett träningspass. Och jag har faktiskt insett, att det inte gör någonting att avsluta något man påbörjat, om det inte känns bra. Det finns en anledning att det inte känns bra, och det blir inte bättre av att fortsätta. Att plugga till sjukgymnast var inte det jag tänkte, det jag trodde jag ville och det jag önskar att arbeta med resten av mitt liv - men då var det väl tur att jag insåg det direkt, före jag hunnit låna massor av pengar och "slösat" energi på något som jag inte vill till 100%. Att ge upp behöver inte alltid vara ett misslyckande, utan en insikt och en bekräftelse på vad man vill/inte vill göra. Hade jag aldrig provat, hade jag aldrig fått något svar heller. Men nu vet jag, och jag är fortfarande sugen på att plugga, men något annat. 
 
Att flytta till Umeå är ändå en av de bästa sakerna jag gjort. Jag trivs hur bra som helst här. Jag spelar innebandy i ett bra lag med underbara människor. Jag bor i en stad som präglas av ett av mina största intressen; idrott och innebandy, och jag bor med världens finaste och underbaraste kille. Jag har det fantastiskt bra ändå, och jag är nöjd. Dessutom har jag de bästa vännerna i hela världen.
 
Kärlek till alla som förtjänar det

gameday

Publicerad 2013-09-01 13:44:58 i Allmänt,

Hejhej.
Sitter nu i vårat extrarum/förråd/studierum vad man nu vill kalla det, och lyssnar på musik och nördar dator. Satt just en tväris vid Albins dator och inser hur mycket snabbare den är än min, nog för att det är en stationär och jag har en bärbar men ändå.
 
Albin är i alla fall nu påväg till match, och jag har också match idag. Träningsmatch mot Övik kl 18, ruuskigt taggad! Lite nervöst också som det ska vara, ännu mer nervöst för att jag inte vet vem/vilka jag ska spela med, vet inte varför jag är mer nervös för det men har alltid varit så. 
 
Igår var vi på inflyttningsfest hos Linnea och Filip, jag var såklart nykter och for raka spåret hem efter förfesten när de andra skulle ut eftersom vi har match idag. Har märkt hur snabbt saker sprider sig så är eextreeeemt tydlig nu om att jag inte drack alkohol och att jag for hem efter förfesten så hoppas jag inte det blir nå missförstånd hos nån..!! Var himla trevligt i alla fall och dom hade fått till det himla fint.
 
Skriver jättesnabbt nu och är alltmänt nervös. WHYYY JULIA WHYYYY. Säkert för att skolan börjar imorgon också, tur jag fick prata lite med linnea också, blev lite lugnare. bra hon ställer upp. Love you vännen. Och å vad tråkigt det känns efter gårddagen att inte alla bor i samma stad länge. fyyy och ååh. Nä nu ska jag tagga match och snart äta nå. PUSS*
du är det bästa som finns. glöm inte det!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela