godmorgonsol

Publicerad 2013-05-30 08:13:27 i Allmänt,

Godmorgon! Sitter nu och äter frukost och ska efter det cykla iväg till jobbet. Solen skiner idag också - uuunderbart! Något som också var underbart var att somna om där vid kl 6 då albin for iväg till jobbet, fast tycker lite synd om han men för mig var det det bästa som kunde hända just då. hihi. Annars idag ska jag försöka hinna träna dubbelt. Dock världens blåsa på min fot så jag hoppas verkligen att jag ens får på mig ett par skor idag, känns dock tveksamt. Men träna ska man väl kunna göra ändå men!
 
Nä har nog inte mycket intressant att komma med idag. Ha en fin dag allihopa!

tisdag

Publicerad 2013-05-28 21:33:00 i Allmänt,

Hej och godkväll. Tisdag idag och ja är bokstavligen talat helt slut. Har varit det sedan i söndags faktiskt. Men inatt sov jag sämre än någonsin. Inte så jättemånga timmar och dessutom drömde jag massor och vaknade hela tiden. Rätt störande när man vet att klockan ringer kl 6 och att man då måste skynda sig upp för att bussen från Lövånger till Skellefteå går kl 06.35. Annars idag har jag jobbat, varit på personalmöte och gymmat. Skönt att vara tillbaka till gymmet igen men kan ju inte påstå att det gick speciellt bra eftersom jag var så slutkörd men ja, bättre än inget!
 
Ska nog strax börja göra mig klar för sängen så jag förhoppningsvis får sova hyfsat inatt, skulle vara skönt. Imorrn väntar träning, träffa linnea och lite jobb vad jag vet än så länge så blir nog en bra dag. Sol ska det också vara som vanligt, man blir ju snart bortskämd. Även om jag inte hunnit vara ute i solen nått alls typ så känns det ändå bättre när man ser inifrån fönstret att den lyser. Nä nu ska jag dra mig från blogg.se, sov gott och dröm sött!

FÖÖR längesen

Publicerad 2013-05-26 11:23:33 i Allmänt,

Hejhej. Nej jag lever, faktiskt. Vet att det var hur längesen som helst jag skrev nu men har som haft tankarna på annat, och dessutom så har jag ju varit med världens finaste madde i Bodrum en vecka och haft det huuuur bra som helst. Vi har solat, badat, gått ut, tagit det lugnt, lärt känna massor med underbara männiksor och ja - haft det väldigtväldigt bra! Har hänt massor den här veckan, både roliga och helt konstiga saker men haha, så det ska vara alltså. Vi har till och med varit anledningen till att en anställd på hoteller och chefen började bråka, utan att vi ens var medvetna om det - galet helt enkelt.
 
Ska försöka komma igång med det här skrivandet igen, för nu när jag skriver känner jag ju att det är kul så. Will do my best. Ha en fortsatt bra dag. LOVEEE
så lite bilder på finfolket, andra bilder kommer ni såklart bli trakasserade med senare!

Samtal från Kina

Publicerad 2013-05-14 11:48:00 i Allmänt,

Hej och goddag.
Sitter just nu och äter, skirver på bloggen och pratar med Sanna på skype. Multitasking på hög nivå! Så kuul att få prata med vännen min, saknar henne sååå. Och att hon inte kommer till Sverige förrän till jul gör ju inte saken bättre.
 
Nu på morgonen har jag hunnit vara och simma med Madde. Börjar jobba kl 16.00 och före det (och efter jag pratat klart med sanna) hade jag tänkt hinna fixa lite här hemma och sedan gymma. Blir nog en bra dag.
 
Ha en bra dag i solen, och hoppas den får fortsätta skina. För regn är jag alldeles för less på.
några dagar gammal gymbild på mig i brist på annat. kände ändå att den stämde in litegrann till inlägget...

jobb och jobb

Publicerad 2013-05-13 17:16:27 i Allmänt,

Haft en helt perfekt helg, förutom att jag varit halvsjuk då. Fått träffa albin varje dag, träffat cissi och bara haft det bra. Gillar dessa underbara helger när man träffar underbart folk. UNDERBART helt enkelt.
 
Idag for jag på gymmet när jag kom med bussen till Skell från lövånger. Sen blev det jobb 9-16.15 och efter det har jag hunnit byta min klocka, gjort middag och ätit. Medan maten smälter ska jag försöka vara diktig och tvätta lite sängkläder och så sen börja packa till nästa utlandsresa som är redan på fredag(!!!). Efter det blir det att besöka jobbet en sväng till och sedan får vi se om pojken min kommer och sover här när han tränat - kan ju alltid hoppas. hihi
 
 

regntorsdag

Publicerad 2013-05-09 10:44:51 i Allmänt,

Regn och rusk, precis som jag anade. Småfebrig och tungt huvud idag också, yeeey. Sitter och väntar på att Sanna ska komma på skype, hoppas verkligen att hennes internet fungerar så vi kan höras idag men man vet aldrig med Kina...
 
Kul väder, nu vill jag bara ha sol och värme. Ha det. Har inge mer värt att skriva, inte för att det jag skrev tidigare var speciellt värt heller men. Har gjort en ny header som ni säkert der. Läs gärna texten. Citerar mamma: "Kloka ord"
 

Ted

Publicerad 2013-05-08 22:19:32 i Allmänt,

Hejhej. Just sett klart filmen Ted. Och ja, jag vet att jag är efter men film är ju egentligen inget för mig, Ser i princip aldrig film, men nu, hör och häpna, startade jag en film och såg alldeles själv, och ja, jag kände för att se film.
 
Idag har jag jobbat, passade på att gymma på långrasten sen hann jag sitta ute i solen några minuter och prata med mamma. Alltid mysigt. Efter jobbet for jag förbi Liza, Jocke och Olivia en tväris och sa grattis till lillan som fyller hela 6 månader idag. Stortjejen alltså!!
 
Kollade febern hos Liza och har lite feber idag, hade nog det igår också men en dos ipren när jag kom hem från jobbet igår gjorde nog susen så har ändå mått bättre idag, men känner att jag är hängig och småfryser/hettar lite om vart annat så ja. Har lite ont i huvudet också så är väl dags att stoppa i sig lite piller igen så jag förhoppningsvis är piggare imorgon. Hade tänkt dubbelträna, prata med Sanna på skype(som är i Kina nu så saknar henne nå in i nooorden), sen fara till Lövånger och umgås med världens finaste på eftermiddagen/kvällen. Låter som en alldeles perfekt dag, förutom att dom sagt att det ska regna då men sånt får man ta. SÅ SNÄLLA, SE TILL SÅ JAG ÄR PIGG OCH HELT FRISK IMORGON SÅ MIN KROPP ORKAR MED ALLT JAG TÄNKT: TACK PÅ FÖRHAND.
En bild för 2 år sen snart. Saknar dig min fiina vän!

dunkande huvudvärk

Publicerad 2013-05-07 20:30:38 i Allmänt,

Syftar tillbaka på rubriken - det har jag haft hela dagen. Och att då jobba 10 timmars pass är inte att rekommendera. Dock hsr tiden gått väldigt fort ändå och det tackar jag för. 
 
Har sen jag kom hem startat en tvättmaskin och nu bäddat ner mig i sängen. Huvudet dunkar och  ögonen svider. Jippi.  Nä nu ska jag försöka vila lite så jag kan jobba och träna massor imorrn. Ha det bättre än mig, hoppas jag iaf. Heeej*

Då var det måndag, igen.

Publicerad 2013-05-06 11:00:46 i Allmänt,

Goddag! Måndag, ny vecka och nyan möjligheter brukar man säga va. Ledig idag och kom hem för bara en stund sen från Lövånger. For till Albin efter jag sett hans match igår och låg kvar i sängen en stund efter han for till jobbet - vääääldigt skönt. 
 
Började kolla på hus osv igår, och ja.. man blir ju sugen på allt. Är så kul att kolla på bostad att det inte är sant. Dock lite tidigt för hus än men, kan ju alltid drömma hehe.
 
Idag blir det att träna och fixa lite grejer, kanske träna igen sen umgås med Sarah och Emma ikväll. Blir nog super. Nä nu hade jag inte mycket mer vettigt att säga så ja. Hej*
gammal och himla söt bild. Den här bjuder ni väl på tjejer? 

huller om buller med dagarna

Publicerad 2013-05-05 12:34:24 i Allmänt,

Jag har ingen koll alls på dagarna just nu. I fredags när jag var i Umeå på teambuildningen var jag helt säker på att det var en vardag. Inte bra att vara utomlands då alla veckans dagar blir helgdagar, det blir kaos i mitt huvud. Har iaf förstått att det är söndag idag och det känns ju bra iaf.
 
Sitter nu här och är död ungefär. Jag och albin somnade väl 5 inatt, vaknade vid 8 sen somnade om till 11. Och nu sitter jag vid datorn och gör inget vettigt alls, ätit en filtallrik i alla fall, och bestämt att jag ska fara och träna på en stund och sen se Albins fotbollsmatch kl 17. Borde renbädda sängen lite också, så känner mig inte alltför slapp även om min kropp och mina ögon hade velat göra absolut ingenting.
 
Kollar ut genom fönstret och det är sol, vilket är skönt. Men jag har blivit van att det är 25-30 grader och sol - stämmer inte här. Blåser och är kallt ändå, men kanske inte ska klaga, är ju sol iaf. Lääängtar tillbaka till värmen, ta mig tillbaka nuuuuu. 
ps. kommer vara jobbig och visa bilder från turkiet ett tag framöver säkert, hoppas ni står ut. ds

Sverige

Publicerad 2013-05-03 12:35:55 i Allmänt,

Äntligen hemma. Åhh vad jag redan vill tillbaka till värmen, vill inte vara här där det blåser och är kallt. Tur jag ska tillbaka till värmen snart igen då.
 
Har hunnit packa om nu och ska bara på en liten stund gå ner till stan och ta bussen till Umeå. Teambuildning med  Dalen idag och imorgon, så får se vad det blir för nått - men säkert nå kul och spännande!
 
Är inte på alltför bra humör idag ändå. Fått veta att väntetiden till tryckmätningen på sjukhuset i Umeå är jättelång och kommer inte få nån tid förrän tidigast i höst = kommer inte kunna göra nått åt värken i mina ben förrän då i så fall. Dessutom ringde jag mydoctor(den privata kliniken jag är på) imorse och fick veta att det är massa strul där nu också... så ska ringa tillbaka på måndag så får se om jag får nått svar. Har i alla fall bestämt mig nu för att vila benen i 1 hel månad - hur jag ska klara det är en bra fråga men jag får verkligen försöka nu. Sen ska jag äta en ny kur med pronaxen och stretching morgon och kväll så får vi se om benen blir en aning bättre eller om det fortsatt är likadant. Måste försöka med nånting nu iaf om jag ska klara en försäsong och en hel innebandysäsong med dom här onda benen. Så bara att bita ihop, det kan ju inte bli värre så borde väl vara värt att vila benen och träna kondition på andra mer hälsosamma sätt nu en månad och sedan se om det blir någon skillnad, så kanske jag kan köra igång med löpningen då och förhoppningsvis är det lite bättre så jag kan springa ordentligt då.
 
Förlåt för allt tråkigt snack om mina ben men kände bara att jag behövde få ur mig allt. Är uppstressad till tusen nu så måste försöka lugna ner mig för det är inget jag kan göra något åt just nu. Så nu bestämmer jag mig för att sluta tänka på det här och ha kul i Umeå i 2 dagar nu!!
 
Ni får ha det så bra så hörs vi efter det, och då kommer väl lite bilder och annat från Turkiet. hihi
 
ps. varit utan albin sen igår vid 22, tycker redan det är jättejobbigt... Skärpning Julia, skärping.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela