hockey

Publicerad 2014-01-17 16:23:31 i Allmänt,

Heeej!
Just vaknat faktiskt. Behövde gå och lägga mig där vid 14 för hade så ont i huvudet att jag höll på att sprängas. Men nu känns det bättre, hoppas det inte kommer tillbaka bara. 
 
Är i alla fall för tillväfllet i Skellefteå. Kom hit igårmorse. Hunnit hälsa på Liza och Olivia, tränat, hälsat på pappa och Cathrine och idag har jag tränat och ätit lunch med mamma och Liza och Olivia. Kan inte vara mer än nöjd med vistelsen än så länge. Bara att hålla tummarna att huvudvärken håller sig borta så jag kan fortsätta i samma stil.
 
Ikväll ska jag och Albin på hockey, sittplats å allt. Känns riktigt kul och är grymt taggad. Just nu kan jag bara fundera på vad vi ska hitta på att äta, och när Albin kommer hit. Men det ska väl gå lösa. Imorgon hade jag tänkt se lite innebandy och umgås med Sarah och madde på kvällen. Alltså viken bra helg. GRYYYMT.
 
Nä nu ska jag fundera på det där med maten på riktigt. Typiskt mig att bara tänka på mat.
PUSS*
 

inflyttningsfest

Publicerad 2014-01-12 16:34:39 i Allmänt,

Godmiddag. 
Är helt slut, men får väl skylla mig själv. Hade inflyttningsfest, mycket trevligt och tack alla som kom. Sirri sov här så vi har hunnit vara en sväng på stan också, ätit golunch och bara haft det allmänt bra. Känner mig dock som en levande död just nu, skulle vilja sova men ändå inte. Äta vill jag göra också, men vet inte vad. Funderar också om jag ska köpa AIKs innebandymatch kl 17 och se den - lät inte alls som en dum idé. 
 
Skulle vilja på ica också, undra om jag hinner det. Måste nog skynda mig för tvätten måste hämtas in på 10 minuter också. Ha deeet*
 
 

Umeå Universitet

Publicerad 2014-01-08 15:45:29 i Allmänt,

Tjena-hallå!
Jag har inte rört mig mycket idag, men ändå har jag fått massor gjort. Konstigt men ja, så är det. Har fixat heela dagen, verkligen hela.
  • Ring försäkringskassan, loggat in på mina sidor och gjort ansökan om sjukpenning nu för operationen
  • Ringt skatteverket,loggat in på mina sidor gjort adressändring där också eftersom vi aldirg får posten i tid
  • Ansökt om stuidemedel på CSN
  • Läst igenom välkomstbrevet och litteraturlistan/schemat för första kursen
  • Varit förbi universitetet och köpt en bok som tydligen ska vara bra och viktig att ha
  • Stökat bort julen, gått fram och tillbaka mellan lägenheten och förrådet
Och ja, det här har tagit hela dagen för mig. Egentligen borde det inte ta så himla lång tid, men allt går ju inte alltid som man tänkt sig, och självklart hinner det bli fel ett antal gånger innan det till slut är klart. Men nu, ÄNTLIGEN så är allt det där gjort i alla fall, och det behöver ju göras någon gång så lika bra att få det bortgjort nu.
 
Sitter nu och funderar på om jag ska fara och träna, eller städa lägenheten. Träningen lät ju betydligt mer lockande men har sån träningsvärk i hela kroppen, förutom benen(som jag ändå inte kan träna) och axlarna, så lite sisådär med träning egentligen en dag som denna. Får se hur jag gör helt enkelt. Men städa lät ju inte jättekul...
 
Annars då? Börjar kännas riktigt kul att börja plugga. När jag hämtade boken idag och bara öppnade den hann jag läsa en rubrik, och kände direkt - guuud så intressant. Bra början i alla fall! Får samtidigt lite ångest när man kollar schema och litteraturlista : hur ska man lära sig allt? Vilka böcker kommer jag behöva? Hur ska jag lära mig att hitta? Hur mycket måste jag plugga? Hur kommer klassen att vara? osv osv. 
Hoppas att det är som alla säger, att allt sånt löser sig när man väl börjat. Borde vara så, och om alla andra klarat det, varför skulle inte jag klara det då? Bra fråga. Har som tur fått prata med några som pluggar till socionom redan och alla de jag pratat med har sagt att 2 böcker är bra och viktiga att ha, och att de inte köpt/inte använt resten och ifall man behöver de så går det att låna/kopiera eller läsa någon annanstans. Så egentligen borde jag vara lugn. Det visar sig säkert!
 
Nä nu ska jag ta tag i livet igen och göra något mer vettigt än att sitta här. 
Ha det bäst!
Om bara dessa två pinglor kunde bo här i Umeå, så man slapp sakna er hela tiden!! ♥
 

innebandy i mängder

Publicerad 2014-01-06 23:41:19 i Allmänt,

Hej och godnatt för länge sen, från en tjej som inte kan sova fast hon är jättetrött och ögonen svider.
Albin ligger redan och sover i sängen, eller jag tror då han sover, hoppas verkligen det eftersom han ska upp snart, Tycker så synd om pojken min som måste upp så tidigt. Men jag är så oootroligt glad att han vill bo med mig här ändå, så lite snäll måste jag väl vara ändå ;)
 
Han tjuv-tagit bort mitt bandage på benen nu. Måste egentligen ha det på till imorgon då jag ska ta stygnen men orkar verkligen inte linda om det en gång till. Är så fruktansvärt less så jag hoppas det går bra utan tills imorgon. Bara för det kommer jag ramla och skrapa upp benen, typ. (PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ)
 
Har hur som helst haft en helt underbar helg. Verkligen hur bra som helst. Förutom att Albin varit sjuk förstås. Som tur var blev han bättre så vi har varit och sett massor med innebandy. Fredag, lördag,söndag och måndag med i princip bara innebandy och Albin vilket betyder en väldigt nöjd Julia.
 
Borde verkligen försöka sova nu. Ögonen svider men är som att kroppen inte vill. Får göra ett nytt försök. Får i alla fall krypa ner brevid världens finaste kille. hihi
 
 
 

kärlek på en helt ny nivå

Publicerad 2014-01-01 22:32:15 i Allmänt,

Godkväll. Klockan är rätt mycket ändå, och jag hade tänkt att dra mig mot sängen.
Kom hem(till staan) från Albins föräldrar vid 18 och Albin stannade där eftersom han jobbar imorgon och det blir närmare till jobbet. Undrar bara varför det är sååå jobbigt att vara ifrån den där pojken. Vi bor med varandra. Träffas varje dag. Varit lediga och umgåtts med varandra hela tiden nu under jul och ändå - ändå är det så jobbigt. Det här med kärlek är ett mysterium. Men en sak är säker, han är det bästa jag vet. Punkt slut.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela